Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпінській громаді живе 73 усиновлених дитини

Сьогодні, 17 вересня, Україна відзначає День усиновлення. Жителі Ірпінської громади також усиновлюють хлопчиків та дівчаток.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що нині в Ірпінській громаді проживають 73 усиновлені дитини.

Однак ще не всі діти знайшли люблячі родини, і не всі діти зустрілися з тими, хто стане їм батьками. Адже нині на обліку у службі у справах дітей та сімʼї Ірпінської місьради – 22 кандидати в усиновлювачі. А тим часом 20 дітей, які чекають на свої нові родини.

Тож у міськраді звертають увагу бажаючих всиновити дитину, що їм потрібно звернутись у відділ усиновлення та сімейних форм виховання служби у справах дітей та сімʼї Ірпінської міської ради за адресою: Ірпінь, вул. Авіаконструктора Антонова, 4а. Контактний телефон –  (04597) 63-062.

“Нині все суспільство висловлює подяку та повагу батькам, які здійснили дитячу мрію про родину. Шлях батьківства не буває легким, це постійна праця, але й найблагородніша місія людини”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині реконструюють нежитлові приміщення для тимчасового житла для переселенців.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору