Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Гостомелі відновили п’ятиповерхівку за програмою UNITED24

Коштом Президентської програми UNITED24 відновили ще один житловий  будинок у Гостомелі.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що ця п’ятиповерхівка по вулиці Рекунова, 1 була зруйнована росіянами під час бойових дій у березні 2022 року. В будинку були пошкоджені стіни, покрівля, фасади, вибиті вікна та двері.

Торік у травні розпочалася відбудова.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко звернув увагу на те, що це вже четвертий будинок, введений в експлуатацію за  програмою UNITED24.

“Відновлений будинок оглянули Віцепрем’єр-міністр з відновлення– Міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба, заступник Керівника Офісу Президента України Віктор Микита, начальник КОВА Руслан Кравченко, заступник постійного Представника ПРООН в Україні Христофорос Політіс, – йдеться у повідомленні.

Нині повністю відновили 9 квартир, стіни та внутрішні перегородки, відремонтували під’їзди, облаштували новий дах, відремонтували квартири, замінили вікна, двері, балкони.

ДОВІДКА. У межах програми UNITED24 Київщина відновлює 18 багатоквартирних будинків. Крім того, коштом UNITED24 у Броварському та Вишгородському районах відбудовують три школи.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах програми “U-LEAD з Європою” Ірпінь став майданчиком для обміну досвідом  для керівників інших населених пунктів України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору