Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Гостомелі досі не працюють супермаркети. Де купувати продукти

У Гостомелі під час ворожої окупації постраждали не лише житлові будинки, а й торгові площі. На відміну від Бучі та Ірпеня тут окупанти повністю зруйнували всі супермаркети, які й досі не працюють.

Як повідомляє Інформатор, загалом до війни в Гостомелі працювали 7 продовольчих маркетів: 4 магазини мережі “Фора”, City Market, магазин мережі “АТБ” та мінімаркет “Лоток” на вул. Свято-Покровській.

Кожен містянин міг зручно робити закупи та обирати між акційними пропозиціями різних торговельних мереж.

Зараз же містяни вимушені запасатися продовольством на центральному ринку та в невеличких крамничках, деякі з яких попри нестачу квадратних метрів торгують потроху всім чим можна, аби задовольнити потреби клієнта.

Мабуть, найбільших руйнувань зазнав популярний серед містян City Market, який став сумною візитівкою понівеченого Гостомеля – саме біля нього точилися запеклі бої у перший день рашистського вторгнення.

Днями у Гостомелі зміг відновити роботу лише мінімаркет мережі “Лоток” біля ЖК “Покровський”. Решта ж великих маркетів – досі закриті.

В районі Мостище у «Форі» на сьогоднішній день уже розпочалися відновлювальні роботи, проте скільки триватиме ремонт, наразі не відомо.

Як працюють торговельні заклади Гостомеля, читайте в наступних матеріалах “Інформатора БІГ” (Буча, Ірпінь, Гостомель).

Магазин “Фора” у Гостомелі

Магазин “АТБ” у районі Мостище

Чорний вхід магазина City Market

Єдиний працюючий мінімаркет “Лоток” у Гостомелі

Раніше Інформатор писав, як не проморгати цьогорічний щедрий сезон овочів та фруктів, яких вродило вдосталь та що робити із грушами, коли немає сил на закрутки.

Ми також розказували, що сезон закруток на зиму перейшов в активну фазу та ділилися секретами найсмачнишіх консервованих огірків.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександра Кондратюк, Олександр Кульбачний

Нагору