Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Тури до зруйнованих міст Київщини закрили ще до старту проєкту

Компанія Visit Ukraine, яка анонсувала тури в деокуповані Бучу, Ірпінь, Гостомель та Бородянку, через бурхливу та неоднозначну реакцію людей вирішила закрити серію цих турів ще до початку реалізації проєкту.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Visit Ukraine.

У компанії повідомили, що підтримують ідею, щоб всі тури деокупованими місцями в майбутньому проходили після обговорення з фахівцями, а також з дотриманням морально-етичних норм і з дозволу місцевих жителів.

“Ми поважаємо іншу думку та завжди прислухались до рекомендацій та пропозицій. Саме після численних запитів на відвідування деокупованих місць було додано запропоновані тури до нашого переліку та створено цю можливість для звичайних людей, а не тільки дипломатів чи зірок. Проте ми бачимо, що ці теми викликали негатив та потребують більш детального опрацювання. Тому ми прибрали та не будемо розміщувати подібні пропозиції на сайті”, – написали на своїй сторінці.

За словами співробітників Visit Ukraine, головною метою цих турів було показати людям з усього світу, що війна відбувається зовсім поруч, у самому центрі Європи, показати як за одну мить спокійне життя з планами на майбутнє перетворилося на жах через російських окупантів, розповісти про події, які відбуваються в країні, та відкрити світові очі на наслідки “руського освобождєнія”.

Коментар від Visit Ukraine на Facebook-сторінці

Раніше Інформатор повідомляв, що компанія Visit Ukraine заявила про запуск туристичних маршрутів до Київщини, де були вчинені найбільші звірства російських окупантів щодо мирного населення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби отримувати перевірені та актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”! 

Анна Вусань

Фото: Павло Тупік

Нагору