Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені перейменують ряд вулиць. Містяни надіслали 700 звернень з пропозиціями

Ірпінська міська рада заявила про намір перейменувати назви деяких вулиць міста.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на допис керівника відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міськради Євгенії Антонюк у Facebook.

У вівторок, 16 серпня, при виконавчому комітеті Ірпінської міськради відбулося засідання комісії з питань збереження культурної спадщини, найменувань та пам’ятних знаків.

До міськради вже надійшло близько 700 звернень із пропозиціями від жителів міста. Комісія попередньо опрацювала ці звернення.

Ірпінська міськрада просить надати пропозиції щодо нових назв вулиць до пропонованого переліку в довільній формі в строк до 20 серпня 2022 року.

В якому форматі подавати заявку:

  1. Прізвище, ім’я та по батькові,
  2. Адреса особи, яка їх надає.
  3. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.
  4. Пропозиції можна надсилати за адресою: вул. Шевченка, 2а, м. Ірпінь, 08205 та на  електронну адресу: irpin@ukr.net.

Якщо у вас з’явилися питання, то ви можете отримати консультацію відповідальної особи – Коваленка Віталія Васильовича; номер телефону 099-164-03-43, або ел. адреса: i_kultura@ukr.net.

Нагадуємо, що в зв’язку з великою кількістю пропозицій громадське обговорення відбудеться у вересні в приміщенні Ірпінської міськради.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби отримувати перевірені та актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”! 

Олександра Кондратюк

Фото: Facebook-сторінка Євгенії Антонюк

Нагору