Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Мешканці Ірпеня повідомили про підозру за заперечення збройної агресії рф проти України

Жінка у телефонних розмовах заперечувала факти вбивств та насильства відносно мирного населення України з боку російських військових.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Київську міську прокуратуру.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру мешканці м. Ірпінь Київської області за фактом заперечення збройної агресії рф проти України, розпочатої у 2014 році.

Підозрювана, проживаючи у Київській області та усвідомлюючи факт окупації росіянами частини територій України, у тому числі Київщини, у телефонних розмовах із громадянами України заперечувала факти вбивств та насильства відносно мирного населення з боку російських військових та вчинення ними інших злочинів.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Подільського УП ГУНП м. Києва за оперативного супроводження ГУ департаменту захисту національної державності СБУ.

Раніше ми писали, що повідомлено про підозру ще восьми військовослужбовцям рф, які під час окупації Бучі грабували місцеве населення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору