Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Відомий шеф-кухар Ектор приготує 100 тисяч літрів борщу для бійців з передової

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, який проживає в Ірпені, розробляє з колегами спеціальну рецептуру борщу, щоб українські військові на передовій змогли повноцінно харчуватися та їсти гарячий борщ.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку Ектора Хіменеса-Браво.

Для наших військових дуже важливо добре харчуватися, аби мати сили боротися з ворогом. Але так як вони далеко від дому – не мають можливості їсти домашню їжу. «Якщо бути відвертим, то у хлопців на фронті біда з їжею, всі про гаряче і домашнє лише мріють», – заявив шеф-кухар.

Зовсім скоро в Україні розпочнеться холодний сезон і гаряча та ситна їжа стає актуальною як ніколи для наших військових. Тому шеф-кухар Ектор разом з компанією «Київський БКК» і «Торчин» працюють над виготовленням спеціальної рецептури борщу, де будуть дегідровані овочі, тушене м’ясо та заправка. Військовим треба буде просто мішати інгрідієнти, залити кип’ятком і вони зможуть посмакувати гарячим борщем.

Також ведучий проєкту “МайстерШеф” додав, що планується відправити 100 тисяч літрів борщу для військових з передової.

«Особисто буду їздити по Миколаївській, Харківській та Донецькій областях, годувати хлопців борщем та привозити продукти, щоб у них все було готове для борщу», – написав Ектор.

Шеф-кухар також запрошує овочеві та м’ясні бази та інші компанії приєднуватися до доброї справи.

Нагадуємо, в липні Ектор Хіменес-Браво провів майстер-клас із приготування страв на мангалі для людей, які проживають в Ірпінському «Залізному містечку».

Авторський борщ від Ектора Хемінес-Браво

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Facebook-сторінка Ектора

Нагору