Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Гостомелі вшанували пам’ять героїв на Алеї Слави

Сьогодні, в Гостомелі, до Дня пам’яті захисників, які загинули за незалежність і територіальну цілісність України, вшанували пам’ять Героїв на Алеї Слави та на кладовищах громади.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Гостомельську СВА.

Мітинг-реквієм відкрив начальник Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Борисюк, який зазначив: “Це не єдиний день у році, коли ми маємо згадувати та віддавати шану тим, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Це особливий день, для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності, а також консолідувати всі свої зусилля для Перемоги”.

Церемонію також відвідали: керівник сектору оборони Бучанського району Данило Романенко та представники бригади швидкого реагування НГУ, яка однією з перших прийняла удар ворога на летовищі ДП “Антонов”.

Організатори мітингу-реквієму, ГСВА і відділ культури молоді та спорту, зважаючи на безпекові заходи не анонсували цю подію. Однак не зважаючи на це, до меморіалу, на якому вшановано наших захисників, прийшло чимало людей.

Покладання квітів до пам’ятника

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександра Кондратюк

Фото:  Telegram-канал Гостомельська СВА

Нагору