Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Бучанщину відвідали глава МЗС Данії та президент Міжпарламентського Союзу

Міністр закордонних справ Данії Єппе Кофод та президент Міжпарламентського Союзу Дуарте Пашеку відвідали деокуповані Макарів, Андріївку, Бородянку, Ірпінь та Гостомель.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Київську ОВА.

Разом із представниками Київської ОВА Єппе Кофод завітав до Гостомеля. У ході візиту делегати оглянули аеродром ДП “Антонов” і знищений російською армією літак АН-225 “Мрія”. Також відбулася презентація спецтехніки, яку Україна отримала від уряду Данії на потреби ДСНС.

У цей же день президент Міжпарламентського Союзу Пашеку відвідав у Ірпені зруйнований загарбниками Будинок культури та “цвинтар” цивільних автівок, що розстрілювала російська армія під час евакуації мирного населення.

Міжпарламентський Союз – міжнародна організація, створена в 1889 році. Національні парламенти 163 країн є членами союзу разом з 10 регіональними парламентськими асамблеями, які є асоційованими членами. Союз має постійних спостерігачів в Генеральній Асамблеї ООН та загальний консультативний статус в Економічній і соціальній раді.

Раніше Інформатор писав, що Київщину відвідав міністр закордонних справ Італії.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександра Кондратюк

Фото: Telegram-канал Київську ОВА

Нагору