Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

«Область Героїв» – фільм про українців, які рятували життя в деокупованих містах Київщини. Показали тизер

В мережі показали тизер стрічки «Область Героїв», що розповідає реальні історії простих українців, які рятували життя інших, ризикуючи своїм в містах Київщини — Бучі, Ірпені, Гостомелі та Ворзелі.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку ДержКіно України.

«Область Героїв» – це перша масштабна кінореконструкція реальних героїчних історій українців, які особисто зіграли головні ролі в кіно. Це буде відверта кіносповідь українців, які ризикували усім, але рятували тисячі життів в самому пеклі окупації: Бучі, Ірпені, Гостомелі, Ворзелі та інших містах та селах.

До фільму «Область Героїв» увійшло декілька реальних історій. Одна з них – про двох чоловіків: віруючого батька 5-х дітей, та 21-річного атеїста. Вони познайомилися на Романівському мосту в Ірпені 7-го березня, і з того дня, під обстрілами, ризикуючи життям, протягом місяця окупації, вивезли більше 11 000 дорослих і дітей.

Прем’єра кінопроєкту відбудеться цієї осені в Україні. Також планується показ фільму в країнах Європи, США, Канаді та Великобританії

Автор та продюсер фільму – Олексій Комаровський.

Саундтреком до фільму став трек «Вільні Люди» українського гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

Раніше Інформатор писав про фоторгафиню з Ірпеня, яка влаштовує благодійні фотосесії. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору