Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Продовження трагічної історії: на Київщині від отруєння грибами загинув 4-річний хлопчик

У п’ятницю, 2 серпня, у місті Сквира Київської області помер 4-річний хлопчик від отруєння грибами. За день до цього, також через отруєння загинули дві його старші сестри – Катерина та Ліза. 

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Telegram-канал начальника ГУНП в Київській області – Андрія Нєбитова.

Нагадаємо, трагедія сталася в місті Сквира в останній день літа. 18-річна дівчина та її наречений зібрали гриби в лісосмузі, приготували вечерю та пригостили 9-річну дівчинку. Згодом усіх з гострим отруєнням госпіталізували. Врятувати дівчат не змогли. А в ніч на 2 вересня помер їхній 4-річний брат Матвій також від отруйної грибної вечері.

Також очевидці нам повідомили, що хлопець, з яким дівчина разом збирала гриби та вечеряла, нині перебуває в реанімаційному відділенні в тяжкому стані. Ми цю інформацію уточнюємо!

Жителі “БІГ-регіону”, будьте обачними під час вживання грибів, зібраних самостійно. У разі поганого самопочуття, одразу телефонуйте на 103!

Раніше ми писали про двох сестер Матвія, які загинули від отруєння грибами. А також повідомляли про небезпеку збирання грибів через замінування лісів. Тож нагадуємо нашим читачам, що в Україні запрацював додаток, який повідомлятиме про мінну небезпеку. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору