Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені мешканців «Залізного містечка» переселять в модульні будинки санаторію «Дубки»

Мешканців «Залізного містечка», облаштованого в Ірпені компанією «Укрзалізниця» для людей, які залишилися без даху над головою, незабаром переселять.

Як повідомляє Інформатор, про це розповів перший заступник міського голови Ірпеня Андрій Кравчук в ефірі каналу ТСН.

За його словами, жителів «Залізного містечка» переселять з вагонів в модульні будинки на території санаторію «Дубки». Модульне містечко «Дубки» взимку буде мати два джерела опалення – електричне та газове.

Зокрема, в одному з капітальних корпусів є газове опалення. В самих модульних будинках в кожній кімнаті та місцях загального користування встановлені електрорадіатори. Також додатково встановлені інверторні кондиціонери. Щодо електрики, наразі використовується лінія 210 кВ, планується збільшення потужності до 500 кВ у зв’язку з монтажем ІІ лінії модульного містечка.

Оскільки «Залізне містечко» не зможе повноцінно існувати в осіннє-зимовий період, ухвалено спільне рішення про переселення людей до містечка «Дубки», а вагони «Укрзалізниця» поверне на лінії для обслуговування пасажирів, додав Кравчук.

Як повідомляв Інформатор, в Ірпені 13 серпня на території санаторію “Дубки” офіційно відкрили тимчасове модульне містечко.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото: Faceboook-сторінка Ірпінської міськради

Нагору