Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Ірпінь відвідав державний секретар США Ентоні Блінкен

Сьогодні, 8 серпня, до Ірпеня з офіційним візитом прибув державний секретар США Ентоні Блінкен, щоб особисто побачити наслідки російської агресії проти України. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал голови Київської обласної державної адміністрації Олексія Кулеби.

Державний секретар США Ентоні Блінкен на власні очі побачив знищені автівки, сліди від обстрілів, зруйновані житлові будинки та іншу інфраструктуру міста.

“Дякую пану Блінкену за особистий візит, адже жодна світлина не передасть жахи війни, які скоїли росіяни на території нашої Київщини. Вдячний США за підтримку України, що надається щодня”, – наголосив Олексій Кулеба.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 6 вересня Ірпінь відвідала офіційна делегація швецьких дипломатів на чолі із заступницею Посла Швеції – Марією Ліндгрен-Салтановою.

Також на початку вересня журналісти американського новинного телеканалу ABC News відвідали Бучу в рамках висвітлення воєнних злочинів російських окупантів, які катували та вбивали марних жителів Київщини.

Нещодавно Бучанщину також відвідали глава МЗС Данії та президент Міжпарламентського Союзу. Міністр закордонних справ Данії Єппе Кофод та президент Міжпарламентського Союзу Дуарте Пашеку відвідали деокуповані Макарів, Андріївку, Бородянку, Ірпінь та Гостомель.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору