Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі пройде фотовиставка «Кольори білоруської революції»

У Бучі з 13 по 20 вересня пройде фотовиставка «Кольори білоруської революції».

Як пише Інформатор, про це повідомляє пресслужба Бучанської міської ради.

Згідно повідомлення, виставка відкриється екскурсією 13 вересня о 19:00.

“Ми хочемо розповісти про те, що в Білорусі за гратами сидять громадяни України – лише тому, що підтримали у 2020 протести проти фальсифікації виборів і лукашенківської Білорусі, сидять активісти та журналісти, які працювали з темою України, сидять люди, які виступали проти повномасштабного вторгнення росії в Україну після 24 лютого. Список політв’язнів росте щодня, як росте і наша виставка”, – йдеться у повідомленні.

У відвідувачів буде можливість написати листи до тюрми та висловити слова підтримки політв’язням, щоб вони відчули, що не забуті і що їхнього звільнення чекають не лише близькі.

Виставка пройде у публічній бібліотеці Бучанської громади за адресою: вул. Енергетиків, 19.

Виставка “Кольори білоруської революції” відкриється 13 вересня

Як повідомляв Інформатор, у Гостомелі в суботу, 10 вересня, в громадській приймальні ГО “Об’єднання “Моя Громада” підбили підсумки авторського фотоконкурсу “Нескорена моя громада”, відбулося нагородження переможців.

Світлини, які були представлені публіці, були зроблені під час окупації території Гостомельської ОТГ та після звільнення Гостомеля від рашистів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору