Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомелі відбувся фотоконкурс “Нескорена моя громада”

У Гостомелі в суботу, 10 вересня, в громадській приймальні ГО “Об’єднання “Моя Громада” підбили підсумки авторського фотоконкурсу “Нескорена моя громада”, відбулося нагородження переможців.

Про це Інформатору повідомила куратор та учасник виставки Ірина Романченко.

За її словами, світлини, які були представлені публіці, зроблені під час окупації території Гостомельської ОТГ та після звільнення Гостомеля від рашистів.

«Всіх переповнювали емоції, бо дана фотовиставка дорога кожному до болю, до крику душі… але ми незламні, ми нескорені», – сказала Романченко.

Гостей виставки зустрічали келихом шампанського, цукерками та запашною кавою. Переможці фотоконкурсу згідно з почесним місцем отримали цінні сертифікати, продуктові набори та квіти.

Проєкт стартував у серпні (світлини приймалися до 12 серпня включно). Підсумки мали бути бідбиті ще 24 серпня – на День незалежності, але в зв’язку з напруженою ситуацією в країні та обмеженням масових заходів, фінал конкурсу було перенесено на 10 вересня.

Подальшою метою організатори проєкту бачать досягнення національного рівня, щоб про Гостомель почули скрізь, оскільки саме він першим прийняв на себе удар російської навали. У подальшому світлини Гостомельської ОТГ планують виставити в PinchukArtCentre та на інших відомих платформах.

Організатори фотоконкурсу “Нескорена моя громада”

Відвідувачі фотоконкурсу у Гостомелі

Учасники фотоконкурсу

Як повідомляв Інформатор, в Гостомелі у суботу, 10 вересня, відділення Національного олімпійського комітету в Київській області спільно з кафедрою фізичного виховання Державного податкового університету провели у стінах Гостомельського ліцею №1 спортивно-освітній захід «Олімпійський урок-2022».

Захід зібрав представників спортивних секцій, що на сьогодні функціонують в Гостомелі, а саме: футбол, волейбол, дзюдо, бокс, хортинг (українське бойове мистецтво), рукопашний бій, тхеквондо, фітнес та важка атлетика.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото: Ірини Романченко

Нагору