Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На Київщині відновили 2 тис. об’єктів, що постраждали за час війни

У Київській області на сьогоднішній день завершено відновлювальні роботи на близько 2 000 об’єктів, які були пошкоджені внаслідок російської військової навали.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Зокрема, мова йде про проведення поточних ремонтних робіт: заміну вікон, дверей і ремонт покрівель багатоквартирного та приватного житлового фонду.

Станом на 12 вересня, в регіоні відновлено 638 приватних садиб та 128 багатоквартирних будинків. Також відновлено будівлі соціальної та медичної сфери, адмінустанови, об’єкти життєзабезпечення (тепло-, водо-, газо-, електропостачання), дорожнього господарства тощо.

Загалом найбільше ремонтних робіт проведено в Бучанському, Броварському та Вишгородському районах області. Саме вони найбільше постраждали внаслідок ведення бойових дій та артилерійських обстрілів.

Ще на понад 1300 об’єктах тривають роботи, які згодом будуть завершені. Відновлюють заклади дошкільної та загальної середньої освіти, багатоквартирні та приватні житлові будинки, заклади охорони здоров’я та інші об’єкти, що були пошкоджені внаслідок ведення бойових дій на території області.

Усі ремонтні роботи у пристоличному регіоні відбуваються за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету, за рахунок місцевих бюджетів, міжнародних партнерів, спонсорів та інших джерел.

Київщина: схема відновлених об’єктів. Ілюстрація КОВА

Раніше Інформатор також повідомляв про те, як у Київській області об’єкти теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства готуються до зими.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору