Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Поліція виявила у жителя Ірпеня кілограм канабісу

13 вересня поліція Бучанського району виявила в 50-річного жителя Ірпеня близько кілограма наркотичної речовини – канабісу.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку Бучанського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції 13 вересня в Ірпені виїхали на виклик щодо порушення правил пожежної безпеки. На місці правоохоронці виявили, що 50-річний власник квартири зберігав канабіс. Крім того встановлено, що чоловік вирощував наркозілля.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 2 ст. 309 ККУ). Підозрюваному загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Раніше Інформатор повідомляв, що поліція Київщини викрила псевдопродавців пального, які забрали 1 млн гривень і зникли, а також що Бучанська поліція викрила зловмисника з наркотиками та боєприпасами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Бучанське районне управління поліції

Нагору