Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Урсула фон дер Ляєн відвідала Ірпінь

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у четвер, 15 вересня, разом із першою леді Оленою Зеленською відвідали зруйнований Ірпінський ліцей №3.

Як повідомляє Інформатор, сьогодні, 15 вересня, Урсула фон дер Ляєн разом з першою леді Оленою Зеленською відвідали Ірпінський ліцей №3, про що президентка Європейської комісії повідомила у Twitter.

“В Україні цього року 70 000 дітей не можуть повернутися до класів, бо їхні школи зруйновані російськими бомбами”, – написала вона та нагадала, що на відновлення українських шкіл ЄС виділить 100 мільйонів євро.

Проєкт відновлення Ірпінського ліцею №3

Мер міста Олександр Маркушин тисне руку директору ліцею №3 Станіславу Федорову

Пошкоджений коридор ліцею №3

Нагадаємо, президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у четвер, 15 вересня, прибула з візитом до української столиці, про що вона повідомила в Twitter.

Це її третій візит до України з початку повномасштабної війни росії проти України.

За словами очільниці Єврокомісії, вона має обговорити з президентом Володимиром Зеленським та прем’єр-міністром Денисом Шмигалем подальше зближення економік та людей на шляху України до вступу в Євросоюз.

Також сьогодні Володимир Зеленський нагородив Урсулу фон дер Ляєн орденом Ярослава Мудрого I ступеня. Вона подякувала Зеленському та зазначила, що приймає орден від імені всіх громадян ЄС.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань, Олександр Кульбачний

Нагору