Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Литва виділить €11 млн на 4 проєкти по відновленню Київщини

Уряд Литви планує відбудувати 4 об’єкти на Київщині, 3 із яких знаходяться на території Бучанського району. Загальний пакет фінансування складає 11 млн євро.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку заступниці голови комітету з питань економічного розвитку Верховної Ради Роксолани Підласи.

За її словами, після зустрічі з литовською міністеркою економіки Аушріне Армонайте було вирішено, що виділені 11 млн євро підуть на 4 об’єкти Київщини, три з яких знаходяться на Бучанщині: реконструкція школи та нове модульне містечко в Бородянці, відбудова дитсадка в Ірпені й реконструкція мосту через річку Трубіж.

“Всі формальності для старту майже узгоджені. І от-от представники країн підпишуть необхідні документи. Цінуємо наших литовських друзів та не збавляємо обертів”, – наголосила Підласа.

Роксолана Підласа (справа) з литовською міністеркою економіки Аушріне Армонайте

Раніше ми писали, що Бучанська делегація відвідала німецький Бергіш-Гладбах у рамках співпраці у відновленні українського міста.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Роксолани Підласи

Нагору