Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

“Від 1000 до 5000 грн за годину”: на Київщині затримали шістьох підозрюваних в організації секс-бізнесу

Працівники Київської обласної прокуратури викрили двох організаторів та чотирьох спільників, які налагодили нелегальний бізнес з надання послуг сексуального характеру на території Київщини.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Київську обласну прокуратуру.

За даними слідства, двоє жителів столиці організували нелегальний секс-бізнес на території Києва та Київської області. Вони залучили до незаконної діяльності чотирьох жінок на ролі адміністраторів, які контролювали роботу «працівниць»: приймали замовлення від клієнтів, розповідали про послуги й цінову політику, вели облік надходження грошових коштів та шукали приміщення для надання інтимних послуг.

Для зайняття проституцією жінок залучали через розміщення рекламних оголошень в Інтернеті. На підозрюваних працювало від 25 до 30 жінок. Вартістю сексуальних послуг становила від 1000 до 5000 гривень за годину. Частину грошей вони зобов’язувалися віддавати організаторам, а залишок розподіляли між собою.

За результатами обшуків за місцями проживання та надання послуг виявили і вилучили близько 1,3 млн грн готівки, банківські картки, контрацептиви, мобільні телефони, комп’ютерну техніку та «чорну» бухгалтерію.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 6 громадянам за фактом сутенерства та втягнення осіб в заняття проституцією (ч. 2 ст. 303 КК України).

Раніше ми також писали про двох екснардепів, яким повідомили про підозру в держзраді. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Київська обласна прокуратура

Нагору