Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Зеленський привітав та нагородив працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 17 вересня, Україна відзначає День працівників цивільного захисту. Напередодні свята президент України Володимир Зеленський привітав та нагородив працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

У п’ятницю, 16 вересня, напередодні Дня рятувальника, Володимир Зеленський взяв участь у нагородженні лауреатів Всеукраїнської акції “Герой – рятувальник року” та привітав із професійним святом працівників ДСНС.

“Українські рятувальники – працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій сьогодні виконують завдання у вкрай складних обставинах війни. Але й далі рятують життя, повертають безпеку, ліквідовують наслідки ворожих обстрілів та стихійних лих, здійснюють евакуацію й доправляють гуманітарну допомогу, надають психологічну підтримку населенню. Роблять це професійно, проявляючи сміливість, рішучість, людяність. Мужньо, героїчно й самовіддано в умовах бойових дій під час повномасштабного російського вторгнення рятували життя й громадяни, які стали лауреатами Всеукраїнської акції “Герой-рятувальник року”, – наголосив Зеленський.

Крім того, президент додав: “Сьогодні професійне свято тих, хто присвятив своє життя спасінню інших. Також це день тих, хто за певних обставин став рятівником, допомігши комусь. Дякую за тисячі врятованих життів, за безпеку, яку ви повертаєте всім українцям. І за вашу безмежну сміливість!”

Нагорода з рук президента

Церемонія нагородження

Лауреати всеукраїнської акції “Герой – рятувальник року” 2022

Складна й ризикована щоденна праця рятувальників

Працівники ДСНС боряться з вогнем, що охопив будинок

Рятувальник… Відпочинок на сходах зруйнованої будівлі…

Промінь світла крізь темряву

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського та Офісу президента

Нагору