Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

“єРобота”: 106 підприємців Київщини отримають фінансування для своїх бізнес-проєктів

Із початку липня стартувала державна програма “єРобота”. Жителі Київської області подали понад тисячу заявок на мікрогранти. 106 із них уже погоджені.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулебу.

Жителі області й вимушені переселенці подали 1031 заявку на мікрогранти для створення нового або розвитку існуючого власного бізнесу.

«В області було реалізовано вже п’ять хвиль цієї програми, а за кількістю поданих заяв ми займаємо друге місце після столиці. Це старт новим ідеям та збільшення кількості робочих місць у регіоні!», – зазначив Олексій Кулеба.

Нині 106 заяв вже погоджені – Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання мікрогрантів.

Олексій Кулеба нагадав, що в межах цієї програми є можливість отримати мікрогрант у сумі до 250 тис. грн, а подати заяву учасника можна на порталі “Дія”.

Раніше Інформатор писав, що для користувачів застосунку “Дія” запрацювала нова послуга й усиновити дитину стало простіше. А також про доступні нові сервіси порталу: електронне пенсійне посвідчення, довідка на проживання, документи англійською і послуга шерингу авто.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору