Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанській школі мистецтв фонд BGV передав музичні інструменти для дітей

Сьогодні, 26 вересня, в Бучанській дитячій школі мистецтв імені Л. Ревуцького відбувся захід, на якому представники благодійного фонду BGV передали учням закладу нові музичні інструменти.

Як передає кореспондент Інформатора, на події були присутні вихованці та викладачі школи, представники благодійного фонду BGV, Бучанський міський голова Анатолій Федорук та його заступниця Михайлина Скорик-Шкарівська.

На початку заходу Скорик-Шкарівська подякувала благодійному фонду за підтримку та допомогу школі мистецтв:  “Це неймовірна історія, що з одного боку триває боротьба, а з іншого ми закладаємо фундамент майбутньої культури”.

Керівниця фонду BGV Надія Стечишина також була присутня на події і наголосила: “Гарно, коли ми маємо щось світле, приємне. Малювання, творчість, мистецтво – це неймовірний досвід. Ми хотіли допомогти створити його для Бучанської громади, для діток, які сюди повертаються, які наскільки сміливі, що вони тут і зараз і продовжують себе реалізовувати”.

Після промов дітям вручили нові музичні інструменти. Народному відділу подарували гітару і акордеон, теоретичному відділу – 7 сучасних фортепіано, а струнно-смичковому відділу – віолончель.

Також на заході вихованці школи мистецтв продемонстрували свої неймовірні таланти: грали на цифровому фортепіано, на гітарі, а в кінці викладач Сергій зіграв на новому акордеоні “Червона рута”.

Промова Михайлини Скорик-Шкарівської

Керівниця благодійного фонду BGV Надія Стечишина

Нова гітара для талановитих хлопців

Щасливі дівчата зі струнно-смичкового відділу з подарованою віолончеллю

Вчитель та ученик отримали акордеон

Талановитий Олександр зіграв Гімн України на цифровому фортепіано

Ансамбль “Попелюшки”

Тимур та Артем продемонстрували своє талановите звучання на гітарі

Софія зіграла мелодію із фільму “Професіонал”

Викладач Сергій Попов, новий акордеон і виконання “Червоної рути”

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору