Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Влада Київщини закликає дотримуватися комендантської години та не ігнорувати повітряні тривоги

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба закликав жителів регіону дотримуватися комендантської години та не нехтувати повідомленнями про повітряну небезпеку.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Telegram-канал Олексія Кулеби.

За його словами, попри те, що Київщині вдалося вистояти й дати відсіч окупантам, війна продовжується і загроза провокацій та ракетних обстрілів з боку країни-агресора не зникла.

Серед безпекових заходів важливо не забувати про дотримання вимог комендантської години, що діє з 23 вечора до 5 ранку. Кулеба також закликав не нехтувати сигналами про повітряну тривогу.

Він також нагадав, що небезпечними залишаються й десятки гектарів нерозмінованих територій. Ліси, поля та інші великі території БІГ-регіону ще в процесі розмінування. Поряд із такими місцями розташовані розпізнавальні знаки, на які варто звертати увагу та оминати небезпечні території.

Як повідомляв Інформатор, комендантську годину на території Київської області продовжено до 2 жовтня, вона діє з 23:00 до 5:00.

Ми також писали про те, що роботи з розмінування лісових масивів Київської області триватимуть ще приблизно протягом року, вважають у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Про це 23 вересня заявив журналістам заступник голови ДСНС України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Роман Примуш.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)“!

Олександр Кульбачний
Фото: КМДА

Нагору