Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Ірпінська міськрада виділила 25 млн грн на відновлення житла та присвоїла звання почесного громадянина захиснику міста

Ірпінська міська рада на сесії в понеділок, 26 вересня, вирішила виділити з міського бюджету 25 млн грн на відновлення житлового фонду міста.

Як пише Інформатор, про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За його даними, з цієї суми 13 млн грн підуть на заміну розбитих вікон у місцях загального користування багатоквартирних будинків міста, що обслуговуються УЖКГ «Ірпінь».

Крім того, депутати міськради присвоїли звання «Почесного громадянина міста» захиснику Ірпеня та України Олександру Коломійцю (посмертно). Сім’ї героя, який загинув в березні цього року, виділили 100 тис. грн.

Під час сесії також відзначили медалями «За заслуги перед містом Ірпінь» рятувальників, які під час окупації міста евакуйовували містян, які не могли самі пересуватися.

Депутати міськради також погодили рішення про укладання угод про побратимство Ірпеня із трьома новими містами – Герніка (Іспанія), Алькала-де-Енарес (Іспанія) та Тлахомулько (Мексика).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)“!

Олександр Кульбачний
Фото: Telegram Олександра Маркушина

 

 

Нагору