Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Макарівській ОТГ відновили 12 приватних будинків за програмою комісара ООН

У Макарівській об’єднаній територіальній громаді Бучанського району тривають роботи з відновлення та ремонту індивідуального житлового фонду, пошкодженого через російську агресію.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на допис Макарівського селищного голови Вадима Токаря у Telegram.

За даними Токаря, ця допомога громаді надається за Програмою з відновлення житла від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців тим власникам домогосподарств, які не можуть виконати відновлювальні роботи власними силами.

Дана програма передбачає виконання ремонтних робіт у приватних будинках, що мають ступінь руйнації через російську агресію не вище ІІ категорії.

На сьогоднішній день за цією програмою у Макарівській громаді вже відновлено 12 житлових будинків.

У Макарівській громаді відновили 12 приватних будинків

Як повідомляв Інформатор, на початку вересня Бучанська міська рада почала видавати будівельні матеріали власникам пошкоджених приватних будинків для відновлення дахів. Замовити їх можна у Центрі надання адмінпослуг.

Раніше ми писали, що Ірпінський академічний ліцей відновлюють волонтери з “Добробату”. А також повідомляли, що за сприяння американської місії GEM відбудували та відкрили у селі Блиставиця школу №6 та школу №5 у Бучі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал таFacebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Олександр Кульбачний

Фото: Telegram Вадима Токаря

 

Нагору