Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Зеленський призначив Мавлянова головою Бучанської РДА

Президент Володимир Зеленський призначив Данила Мавлянова головою Бучанської районної державної адміністрації.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сайт Офісу президента України.

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті голови держави у четвер, 29 вересня.
“Призначити Мавлянова Данила Бешимовича головою Бучанської районної державної адміністрації Київської області”, – йдеться у документі.

Мавлянов народився у 1980 році, громадянин України. Як зазначає громадський рух “ЧЕСНО”, він член Політичної партії “Зелені”, проживає в Києві.

2002 року закінчив Київський національний університет культури та мистецтв за спеціальністю “правознавство”. У 2014 р. – Державну екологічну академію післядипломної освіти та управління за спеціальністю “екологія та охорона навколишнього середовища”.

У 2016 році – Національну академію державного управління при президентові України за спеціальністю “державне управління”.

З серпня 2014 року по квітень 2016 року працював першим заступником директора – начальником управління екології та охорони природних ресурсів Департаменту міського благоустрою та забезпечення природного середовища КМДА. Пізніше працював начальником з утримання та експлуатації Міжнародного аеропорту “Бориспіль” після чого перейшов працювати у Київську обласну державну адміністрацію.

10 червня 2022 року Кабінет міністрів погодив звільнення Миколи Ляшенка з посади голови Бучанської РДА, після чого 16 червня Володимир Зеленський звільнив його.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний
Фото: Big Kyiv

Нагору