Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Судитимуть капітана-зрадника, який воював на боці окупантів в Бучі та Ірпені

Державне бюро розслідувань завершило спецрозслідування щодо капітана ВМС ЗСУ Ігоря Татарченка, який зрадив державі та воював на боці окупантів в Бучі та Ірпені на Київщині, та передало справу до суду.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Державне бюро розслідувань.

Працівники ДБР завершили спеціальне розслідування стосовно колишнього заступника начальника розвідувального управління командування штабу Військово-морських сил ЗСУ Ігоря Татарченка, який у 2014 році перейшов на бік ворога. Обвинувальний акт вже направили до суду.

Після захоплення окупантами військової частини у Севастополі у 2014 році на той час капітан ІІ рангу присягнув на вірність агресору.

Нині Татарченко обіймає посаду командира 155 окремої бригади морської піхоти рф. Це угруповання брало участь в бойових діях у Бучі та Ірпені.

“Після початку повномасштабної російської агресії зрадник пішов воювати проти власного народу. Навіть не зважив на те, що його близькі родичі досі проживають на території Київської області”, – наголосили в ДБР.

Колишній український військовий обвинувачується у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Підозрюваний Ігор Татарченко

Капітан-зрадник Ігор Татарченко

Раніше ми повідомляли, що двом екснардепам повідомили про підозру у держзраді, які прийшли на Київщину разом з окупантами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Нагору