Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Психологічна та освітня допомога ірпінцям: підписали документ про співпрацю

Ірпінська міська рада та громадська організація “Інноваційні соціальні рішення” підписали документ про співпрацю задля психологічної та освітньої допомоги жителям Ірпінської громади.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Ірпінську міську раду.

Ірпінська міська рада підписала документ про співпрацю з ГО “Інноваційні соціальні рішення”, які протягом 3-х місяців надають соціально-психологічну допомогу для постраждалих від домашнього насильства та внутрішньо-переміщених осіб.

“Жіноче об’єднання планує на постійній основі реалізовувати в Ірпінській громаді ряд проєктів психологічної та освітньої допомоги як чоловікам, так і жінкам, які втратили роботу, страждають чи мали досвід гендерно-обумовленого чи будь-якого іншого насильства, потребують гуманітарної підтримки”,- зазначила Оксана Нечитайло, депутатка Ірпінської міської ради.

Якщо вам потрібна соціально-психологічна допомога, звертайтеся за номером телефону (050) 527-56-53 – мобільна бригада соціально-психологічної допомоги Бучанського району.

Раніше ми писали про поради від психолога, як не піддатися паніці та контролювати свій стан. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору