Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Психологічна допомога: до жителів Озер приїхали «Лікарі без кордонів»

Отримати консультацію та професійні поради психолога можуть жителі села Озера Гостомельської тергромади. Допомогу безкоштовно надають представники міжнародної гуманітарної організації, яка почала працювати в БІГ-регіоні одразу після деокупації.

Ще з 2 квітня волонтери місії за сприяння Гостомельської селищної військової адміністрації надають допомогу з психологічної підтримки населенню. У Гостомелі «Лікарі без кордонів» працюють в амбулаторії на вулиці Свято-Покровській, 73-Д. Приймають щодня з 9:30 до 16:00. Крім того Фахівці регулярно організовують виїзні консультації в населених пунктах громади.

«Лікарі без кордонів» – незалежна міжнародна медична гуманітарна організація, яка діє вже понад пів століття. Її волонтери працюють на всіх континентах у гарячих точках. За гуманітарну діяльність та допомогу постраждалим під час збройних конфліктів, від природних і техногенних катастроф організація отримала Нобелівську премію миру.

Інформатор із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію повідомляє, що в Озерах зустріч психологів із мешканцями 7 жовтня запланована з 13:00. “Лікарі без кордонів” очікують відвідувачів у приміщенні сільради за адресою: вул. Шевченка, 2-Б.

Щоби організувати зустріч чи отримати індивідуальну консультацію звертайтеся за телефоном: (050) 309-01-14.

“Лікарі без кордонів” надають підтримку мешканцям БІГ-регіону вже понад пів року

Як раніше вже писав Інформатор, у Бучі провели тренінг із надання домедичної допомоги, а в Ірпені підписали документ про співпрацю задля психологічної та освітньої допомоги жителям.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко
Фото: ГСВА

Нагору