Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Гостомель: відновлять навіть незначні пошкодження в домівках мешканців громади

Зареєструватися, щоби отримати допомогу в ремонті несуттєво пошкоджених війною будинків, можуть гостомельці. Відновлювати комфорт у понищених помешканнях взялися благодійники з фонду Карітас України.

Інформатор із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію повідомляє, що всі мешканці громади, чиї домівки зазнали незначних ушкоджень під час бойових дій, як то вікна чи двері, що потребують ремонту або заміни, можуть звернутися по допомогу до благодійників. Реєстрація розпочалася о 10:00 в приміщенні селищної адміністрації за адресою: вулиця Свято-Покровська, 220.

«Сьогодні ми продовжуємо працювати, аби допомогти якомога більше нашим громадянам із відновленням житла, як кажуть, стукаємо в усі двері й не зупиняємося в пошуках можливостей»,— зауважив начальник ГСВА Сергій Борисюк.

Для реєстрації при собі треба мати:

  • паспорт;
  • документи, що засвічують право власності на житло;
  • ідентифікаційний код;
  • пільгові довідки.

Як раніше вже писав Інформатор, у Макарівській ОТГ відновили 12 приватних будинків за програмою комісара ООН, а в Бучанській громаді триває відновлення зруйнованого житла.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: Укрінформ

Нагору