Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Пішов на прогулянку й зник: поліція оперативно розшукала 14-річного ірпінця

Патрульні, кінологи зі службовими псами й добровольці вночі шукали на Бучанщині зниклу дитину. До правоохоронців звернулася схвильована мати підлітка.

Як повідомляє Інформатор із посиланням на Бучанське райуправління поліції, мати хлопчика зателефонувала на “102” вже по опівночі. Розповіла, що школяр приблизно о 19:00 пішов гуляти, але додому, як зазвичай о 21:00, не повернувся. Занепокоєна жінка разом із братом обійшла всіх синових друзів, але ті нічого не знали.

До пошуків неповнолітнього Владислава оперативно залучили різні підрозділи поліції Київщини. Це, окрім особового складу відділку № 2 Бучанського райуправління, ще кінологи, представники ювенальної превенції та місцевих добровольчих формувань.

Менш ніж за годину дитину знайшли. Жертвою злочину хлопчик не став.

Як писав Інформатор, поліція шукає очевидців обстрілу ЖК “Дубовий Гай” в Ірпені, в результаті якого у березні загинули жінка із сином, а в Коцюбинському поліція затримала крадія-рецидивіста.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: Бучанське райуправління поліції

Нагору