Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Солі, амфетамін і канабіс: поліція Бучанщини за тиждень розкрила 16 наркозлочинів

У Бучанському районі правоохоронці затримали півтора десятка порушників, які зберігали або поширювали наркотики. У Мироцькому за наркозлочин затримали неповнолітнього гостомельця.

 Як повідомляє Інформатор із посиланням на Бучанське райуправління поліції, за останні 7 днів правоохоронці розкрили такі злочини, пов’язані з обігом чи зберіганням наркотичних речовин:

  • у Вишневому амфетамін виявили в 26-річної дівчини;
  • у Горенці наркотики зберігав 39-річний чоловік;
  • вилучили заборонені речовини й у 32-річного жителя Петропавлівської Борщагівки, 35-річного вишнівчанина та 43-річного жителя Макарова;
  • у селі Мила та у Ворзелі канабіс знайшли в трьох громадян;
  • 44-річний житель Клавдієво-Тарасового переносив пакет конопель.

За фактами зберігання заборонених речовин дізнавачі розпочали досудові розслідування. Фігурантам загрожує до 5 років обмеження волі.

А в Мироцькому затримали неповнолітнього з амфетаміном. Бійці добровольчого формування тергромади помітили, як він робив «закладки», й сповістили поліцію. Як виявилося, йому 17 років, живе в Гостомелі.
«Хочеться новий IPhone і погуляти, й щоби не напружуватися сильно», – десь так думає більшість завербованих драгдилерами «закладачів». «Вам нічого за це не буде!» – переконують молодь наркозлочині, а по факту хлопчині тепер загрожує до 8 років позбавлення волі. Тому вмикайте мізки», – резюмувала цей випадок речниця поліції області Ірина Прянишникова.

17-річний гостомелець робив “закладки” в Мироцькому

Поліція затримала неповнолітнього зловмисника з амфетаміном

За тиждень правоохоронці Бучанщини розкрили 16 наркозлочинів

Як писав Інформатор, Бучанська поліція викрила зловмисника з наркотиками та боєприпасами, а в жителя Петропавлівської Борщагівки виявили наркотиків на 750 тис. грн.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко
Фото: Бучанське райуправління поліції

Сохранить

Нагору