Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Україна очима дітей: учні з Бучанщини стали призерами обласного фотоконкурсу

Роботи одразу шести школярів із закладів освіти БІГ-регіону відзначили на конкурсі фотографій. Діти зазнімкували красоти України та її нову воєнну реальність.

Як пише Інформатор, про це повідомив Центр творчості дітей та юнацтва Київщини.

Обласний фотоконкурс «Неосяжна моя, Україно!», участь у якому можуть брати учні середніх та позашкільних закладів освіти, цього тижня підбив підсумки. Усього журі розглянуло 290 дитячих фоторобіт із 33 територіальних громад Київщини.
Світлини юних фотографів Бучанського району стали переможцями за трьома темами.

Так, у розділі «Наші мандри» судді віддали перше місце роботі Іллі Стоянова з Вишневого. Хлопчик сфотографував туристів, яких негода застала в горах.

Одразу два треті місця в цьому розділі дісталися гостомельцю Михайлу Воронкову, який зробив вдалий кадр на екскурсії, та 5-класниці з Ірпеня Анастасії Збаразькій зі знімком маленьких підкорювачів скель.

У розділі «Дива України очима дітей» учень 5 класу Бучанського ліцею №3 Михайло Спесивцев здобув «срібло» за фото дітей на велетенському черевику.

І дві роботи майстрів об’єктива з Бучанщини вразили журі в розділі «Воля, Слава, Сила!». 5-класник із Ворзеля Віктор Бранський отримав друге місце за фото «Добре серце», а Євгенія Горенчук із Гостомеля здобула бронзу з роботою «Крок до Перемоги».

Ілля Стоянов із Вишневого зазнімкував туристів у негоду

Гостомелець Михайло Воронков зробив вдалий кадр на екскурсії

Анастасія Збаразька сфотографувала маленьких підкорювачів скель

Бучанець Михайло Спесивцев здобув «срібло» за фото дітей на велетенському черевику

5-класник із Ворзеля Віктор Бранський отримав друге місце за фото «Добре серце»

Євгенія Горенчук із Гостомеля зробила фото плетіння захисних сіток

Як раніше вже писав Інформатор, 11-річний ірпінець здобув срібло на велоперегонах в Німеччині, а 9-річний бучанець і його тренер зі змішаного боксу вибороли золото на чемпіонаті в Індії.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко
Фото: фотоконкурс «Неосяжна моя, Україно!»

Нагору