Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Голова Гостомельської СВА Борисюк привітав жителів громади з Днем селища

Голова Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Борисюк привітав жителів громади з Днем селища, якому сьогодні виповнюється 528 років.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Гостомельську СВА.

«Пройшло більше, як пів тисячоліття від першої писемної згадки про Гостомель, скільки епох змінилося за цей період. Свого часу козацький Гостомель стояв на кордоні двох держав Речі Посполитої і Московії, першим прийняв удар рашистської агресії — і вистояв! Хоча наше свято, опалене війною, але ми всі маємо бути єдині в своїх помислах і діях, щоб наближати нашу спільну Перемогу», – цитує Борисюка пресслужба СВА.

За його словами, Гостомель жив на зламі епох, коли поставали та відходили в минуле імперії.

«Але наше селище й досі творить своє майбутнє, яке захищають наші земляки. Слава нашим захисникам і захисницям, які виборюють нашу свободу на всіх фронтах! Я сповнений поваги до працьовитих й сумлінних жителів нашої громади, які своєю працею підтримують економічну й духовну основу нашої країни, яка бореться з ворогом. Особлива додяка всім силам оборони, волонтерам, представникам старшого покоління, тим хто захищав і захищає нашу Батьківщину», – сказав Борисюк.

Як повідомляв Інформатор, в Україні 14 жовтня – надважлива дата, бо сьогодні святкують День захисників та захисниць України та День Українського козацтва. Також сьогодні День народження Гостомеля, якому цього року присвоєно почесну відзнаку “Місто-герой України”.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Олександр Кульбачний

Нагору