Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Жителя Бучанщини судитимуть за зберігання понад 100 тис. файлів дитячого порно

Київська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жителя Бучанщини, який зберігав у себе понад 100 тис. фото- та відеофайлів дитячого порно.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Київську обласну прокуратуру.

За даними слідства, мешканець Бучанського району зберігав на своєму персональному комп’ютері та у телефоні понад 110 тисяч файлів, які згідно з висновком експерта, є дитячою порнографією.

Обвинувачений встановив на свій комп’ютер спеціальну програму, куди завантажував порнофайли та надавав до них доступ іншим користувачам.

Обвинувальний акт за фактом зберігання і розповсюдження порно за участю дітей (ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України) скеровано до суду.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу працівників відділу протидії кіберзлочинам в Київській області.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Бучанщині було оперативно розкрито резонансне вбивство молодого хлопця, частини тіла якого були знайдені в різних територіальних громадах Бучанського району.

У ході сварки батько завдав ударів руками по голові сина, після чого останній не подавав ознак життя. З метою приховування злочину чоловік кухонним ножем розчленував тіло потерпілого.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Олександр Кульбачний
Фото: Київська обласна прокуратура

Нагору