Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Гостомелі вшанували пам’ять загиблих захисників України

У Гостомелі вранці п’ятниці, 14 жовтня, на Алеї Слави пройшла церемонія вшанування пам’яті загиблих захисників, які на полі бою віддали своє життя за Україну.

Як передає кореспондент Інформатора, начальник Гостомельської СВА Сергій Борисюк та представники громади зібралися вранці на Алеї Слави біля селищного меморіалу на честь Героїв нашого часу.

Лунали слова подяки за велику жертовність найкращих синів Гостомеля, які поклали життя за свободу. У живому виконанні було виконано Гімн України.

Згадали імена Героїв та вшанували їх хвилиною мовчання та покладанням квітів на обеліски. Урочисту церемонію завершили піснею доньки загиблого героя Карини Горбенко.

Після мітингу заступник начальника ГСВА Леонід Вінцевич разом із начальником відділу культури, молоді та спорту Катерною Павленко побували в селі Мощун, де продовжили вшанування пам’яті героїв. Представники ГСВА поклали квіти на могили захисників.

Згадали імена Героїв

Люди писали слова подяки

Як повідомляв Інформатор, голова Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Борисюк привітав жителів громади з Днем селища, якому сьогодні виповнюється 528 років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Олександр Кульбачний

Нагору