Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На “варшавці” не розминулися віз і BMW: травмовані двоє людей

Курйозна ДТП сталася в Бучанському районі: іномарка врізалася в гужовий транспорт. Першу допомогу постраждалим надала поліція.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Бучанське райуправління поліції.

Аварія біля села Хутір Гай сталася в понеділок, 17 жовтня. Група реагування поліції Бучанського району та патрульні села Чайки виїхали на місце після дзвінка очевидців.

Попередньо встановили, що підвода з двома чоловіками виїжджала на автотрасу з поля. Кінь, яким керував 43-річний житель села Дружня, не послухався їздового й раптово вискочив на дорогу. 23-річний водій BMW зреагувати на такий маневр не встиг.

І погонич, і пасажир гужового транспорту зазнали травм. Правоохоронці зателефонували на 103, а до прибуття “швидкої” надали потерпілим домедичну допомогу: зупинили кров, наклали пов’язки. Обох чоловіків доправили до Бородянської лікарні. Про стан коня поліція не повідомляє.

Домедичну допомогу травмованим учасникам ДТП надали правоохоронці

Раніше Інформатор писав, що внаслідок зіткнення двох легковиків постраждала дитина, а ще нагадував, що з 1 жовтня автомобілісти мусять їздити з увімкненими фарами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: Нацполіція

Нагору