Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

На Бучанщині знайшли тіло вбитого окупантами чоловіка поряд із Клавдієво-Тарасовим

На Бучанщині знайшли тіло вбитого окупантами чоловіка поряд із селом Клавдієво-Тарасове. Окупанти жорстоко розстріляли його, тіло виявили в лісі 21 жовтня.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку Бучанського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Бучанського райуправління поліції. «Поліцейські Київщини встановили, що чоловік отримав кілька кульових поранень в область серця і ноги. В одязі загиблого знайшли документи на ім’я 48-річного жителя села Діброва: чоловік з кінця березня перебував у розшуку як безвісти зниклий», – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Поліція на місці знайденого тіла.

За свідченнями рідних, під час окупації чоловік поїхав велосипедом до сестри, а назад не повернувся. Тіло впізнали завдяки одягу. Шлях загиблого пролягав саме через ворожі блокпости та бойові позиції окупантів. Зараз тіло загиблого слідчі скерували на судово-медичну експертизу.

Раніше ми повідомляли, що поліція шукає очевидців розстрілу авто волонтерів в Ірпені, в результаті якого загинув чоловік.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал таFacebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) ! 

Ірина Мисюра

Фото: Бучанське районне управління поліції

Нагору