Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Гостомельській ОТГ розібрали завали будинку лідера групи “Друга ріка”

В Гостомельській громаді волонтери “Добробату” допомогли розібрати завали будинку лідера гурту “Друга ріка” Валерія Харчишина.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook- сторінку волонтерського центру “Добробат”.

Будинок Валерія Харчишина у Гостомельській громаді було зруйновано російськими окупантами. Там виросли його троє синів, але зараз від будинку залишилися одні уламки. Волонтери “Добробату” виїздили на місце потрощеного житла та ліквідовували наслідки “прильоту”. Артист також допомагав волонтерам. Для завершення розчищення завалів добробатівці планують ще один виїзд на об’єкт.

Волонтери “Добробат” прибирають завали будинку артиста

Валерій Харчишин (1974 р.н.) — український рок-музикант, лідер рок-гурту «Друга Ріка». За роки існування гурт набув статусу однієї із найуспішніших на українській сцені. 2018 року «Друга Ріка» представила сьомий студійний альбом «Піраміда». 8 березня 2019 року Харчишин та «Друга Ріка» зіграли сольний концерт у київському Палаці спорту, концерт пройшов з аншлагом.

Раніше Інфоматор писав: Водопостачання Гостомеля та Горенки допомагають відновити міжнародні організації та волонтери.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: волонтерська організація “Добробат”.

 

Нагору