Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Кіно про війну в БІГ-регіоні: прем’єра “Області Героїв” запланована за місяць

Ірпінь, Буча, Ворзель, Гостомель на великому екрані. Прем’єра повнометражного фільму “Область Героїв” відбудеться 24 листопада. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

“Область Героїв” – це перша масштабна кінореконструкція нещодавніх подій. Сюжет побудовано на реальних історіях українців, у центрі оповіді – те, що відбувалося під час окупації в Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені та інших населених пунктах Київщини. Головними героями стали волонтери, які зіграли самих себе.

Саме волонтерам присвятили свою роботу автори. Вони назвали їх героями, які ціною власного життя рятували та далі рятують людей. “Війна складається з тисяч героїчних історій звичайних українців. Тих, хто ризикує власним життям, щоби допомогти іншим, волонтерить, готує їжу для бійців, пліч-о-пліч із військовими звільняє від ворога наші землі. Це справжні герої. Про них будуть писати книжки та вже знімають фільми”, – написав у своєму Telegram-каналі голова Київської обласної військової адмністрації Олексій Кулеба.

Київська ОВА разом із Держкіно посприяли кіновиробництву. Над проєктом працює кінокомпанія IdeaFilms. Режисер-постановник “Області Героїв” Артур Лерман.

Саундтреком до фільму стали дві популярні українські пісні: “Вільні люди” гурту “БЕЗ ОБМЕЖНЬ” та “Думи” у виконанні Артема Пивоварова й DOROFEEVA.

Кошти від кінопоказу підуть на закупівлю обігрівачів для дитячих будинків.

Офіційний трейлер “Області Героїв” оприлюднили цих вихідних.

Як повідомляв Інформатор раніше, кіно в Бучі та Ірпені БУДЕ: коли й де можна подивитися, а також Мінкульт відкрив збір коштів на відбудову знищеного окупантами Ірпінського будинку культури.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

 

Нагору