Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Ліс біля Макарова разом із лісниками садили рятувальники

Понад 2 га лісу на територіях Макарівського лісгоспу разом із лісниками висадили бійці ДСНС. Працювали в рамках президентської програми “Зелена країна”.

Про це Інформатор повідомляє із посиланням на обласне управління лісового та мисливського господарства, а також на ДСНС Київщини.

У вихідні лісники з надзвичайниками працювали на масивах Небелицького лісництва. У лісгоспі зауважили, що рятувальники в справі висаджування дерев не новачки й уже багато років допомагають озеленювати Київщину. Утім були цього разу й ті, хто вперше взяв до рук меч Колєсова – це знаряддя, за допомогою якого у землі роблять лунки для саджанців.

Завдяки спільним зусиллям двох команд Макарівщина цього тижня отримала 20 тис. нових дубів і сосен. Це висаджування відбулося в рамках програми президента України “Зелена країна”: Володимир Зеленський обіцяв, що за 3 роки в нашій державі буде висаджено 1 млрд дерев.

Як писав Інформатор, рятувальники Київщини загасили три осередки торф’яних пожеж у Бучанському районі, а керівник ірпінських надзвичайників рятує людей із вогню з холодною головою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоби оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)! 

Ірина Мисюра

Нагору