Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

“Укрпошта” підтримала притулки тварин завдяки замовленням марок “Пес Патрон”

Завдяки  замовленням марок “Пес Патрон” компанія “Укрпошта” підтримала притулки Best Friends  в Макарові і Gostomel Shelter в Гостомелі, де мешкає 900+ собак, 500+ кошенят, коні й навіть лисиці.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Укрпошту”.

“Щоб на першому ж реченні не розплакатися, перейдемо відразу до фактів: ми завезли вакцину, 3 тонни м’яса та 5 тонн крупи (ваш і наш улюбленець Патрон перевірив якість особисто), понад 200 кг сухого корму та 11 будок, бо зима близько й зігрітися хочеться вже”, – пишуть представники “Укрпошти” на своїй сторінці в Facebook.

Щодня тільки одному притулку треба більше 500 кг корму, тож підтримка ніколи не завадить. “Укрпошта” допомагатиме й надалі та вірить у вашу небайдужість. Тваринки, яких рятували під обстрілами та перевозили у ці притулки, відчули на собі жахи війни й зараз прагнуть вашої допомоги.

Якщо у вас є можливість, донатьте безпосередньо притулкам чи купуйте марки “Пес Патрон”, за цим посиланням. Також, ви можете завітати в гості до притулків і навіть прихистити чотирилапих, які чекатимуть на ваші обійми, пишуть представники “Укрпошти”.

Як повідомляють, тваринки постійно потребують допомоги у харчуванні в даних притулках

Тут проживають навіть лисиці

Ці чотирилапі дуже потребують вашого тепла і дому

Раніше Інформатор писав, що в Ірпені пес Патрон презентував нову марку “Укрпошти” про себе.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: “Укрпошта”

Нагору