Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліція Київщини знайшла 13-річного Вітю з Бабинців за 30 км від дому

Поліцейські Київщини знайшли 13-річного підлітка Віктора з Бабинців, який втік  за 30 кілометрів від дому.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області.

25 жовтня, близько 12:30, школяр узяв портфеля, сів на велосипед та поїхав з дому. Батьки спершу шукали хлопця самотужки, а на вечір звернулися до правоохоронців.
Пошуки тривали майже добу.
Були задіяні всі підрозділи поліції Київщини, в тому числі, весь особовий склад відділень поліції № 1, 2, 3 Бучанського районного управління, групи реагування патрульної поліції, поліцейські офіцери громад, ювенальна превенція, оперативники карного розшуку, кінологи та громадськість.

Поліцейські опитали знайомих підлітка та односельців. показували фото хлопця у селах та містечках району, перевіряли лісосмуги та недобудови, залучили до пошуку соціальні мережі. Так, на одній із камер відеонагляду правоохоронці помітили, що хлопчик прямував трасою Київ – Ковель. Основні пошукові сили кинули на той напрямок. Увечері у Макарові громадяни згадали, що бачили схожого за описом хлопчика на одній із вулиць селища, саме там поліцейські і знайшли дитину. У день втечі Віктор подолав велосипедом майже 30 кілометрів. Знесилений та голодний хлопець попросився заночувати в  місцевому гуртожитку, його прихистила одна з літніх жительок. Знайденого підлітка поліцейські привезли додому.

З початку жовтня на території Київської області зникло 53 дитини – всі були знайдені.

Раніше Інформатор писав, що на Бучанщині зник 13-річний хлопчик.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Нагору