Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Гостомельській ОТГ у серпні-жовтні вивезли 3,3 тис. куб. м будівельного сміття

У Гостомельській об’єднаній територіальній громаді в період із серпня по жовтень 2022 року комунальники вивезли 3272 кубометрів будівельного сміття.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Як повідомляє ГСВА, загалом на території Гостомеля, Горенки, Мощуна та с. Озера розчистили 63 домоволодіння, ліквідували 32 стихійних місця збору будівельного сміття.

«Щодо вивезення стихійних сміттєзвалищ, аварійних дерев та інших зелених насаджень, а також безхазяйних тимчасових споруд та рекламних конструкцій звертайтеся з відповідними заявами до ГСВА», – повідомляє адміністрація.

Комунальники вивезли 3272 кубометрів будівельного сміття

Ліквідовано 32 стихійних місця збору будівельного сміття

На території Гостомеля, Горенки, Мощуна та с. Озера розчистили 63 домоволодіння

Місцева влада почала активно допомагати жителям громади утилізувати будівельне сміття після демонтажу зруйнованих будинків

Для допомоги із вивозом сміття влада також залучає міжнародні благодійні фонди

Як повідомляв Інформатор, у Гостомелі місцева влада почала активно допомагати жителям громади утилізувати будівельне сміття після демонтажу зруйнованих війною приватних будинків.

У жовтні влада Гостомеля запропонувала жителям громади допомогу з демонтажем залишків приватної забудови, яка була безнадійно пошкоджена під час бойових дій.

Для цього місцева влада залучає міжнародні благодійні фонди.  Тим, хто потребує такої допомоги, треба звернутися до Гостомельської СВА за адресою: Гостомель, вул. Свято-Покровська, 220.
Раніше ми також писали, що у Гостомельсікій тергромаді усунуть навіть незначні пошкодження в домівках мешканців.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександр Кульбачний

Нагору