Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Макарові модульне містечко отримало генератори

Макарівці, котрі внаслідок бойових дій навесні втратили власне житло й нині мешкають у модульному містечку, отримали генератори. Вони вкрай необхідні в умовах енергетичної кризи й постійних відімкнень світла.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на макарівського селищного голову Вадима Токаря.

Генератори для Макарова закупили за сприяння Київської обласної військової адміністрації та Управління верховного комісара ООН у справах біженців в Україні. Чотири альтернативних джерела енергії забезпечать безперебійним електропостачанням чотири модулі містечка.

Макарівці, котрі внаслідок бойових дій навесні втратили власне житло й нині мешкають у модульному містечку, отримали генератори

Чотири альтернативних джерела енергії забезпечать безперебійним електропостачанням мешканців чотирьох модулів містечка

Генератори для Макарова закупили за сприяння Київської обласної військової адміністрації та Управління верховного комісара ООН у справах біженців в Україні

Як раніше повідомляв Інформатор, на Макарівщині в жителів модульного містечка з’явилися додаткові вигоди, крім того в Ірпені модульне містечко дало дах над головою сотні людей, а також у Горенці завершили підготовку до встановлення модульного містечка.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: Telegram-канал Вадима Токаря

Нагору