Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відбудеться різдвяна вистава за участі дітей, що пережили окупацію

У Бучі в Будинку культури на Яблунській у п’ятницю, 23 грудня, виступатимуть юні актори.

Як повідомляє Інформатор БІГ, сьогодні в бучанському будинку культури на Яблунській пануватиме різдвяна атмосфера. На сцені буде написана 180 років тому, але завжди актуальна в зимові свята «Різдвяна історія» Чарльза Діккенса в прочитанні акторів із «Art For New Life».

Історія скнари Скруджа – повчальна й чарівна водночас. Вона про добро, зло та скупість. А ще про те, як важливо берегти сімейні стосунки й традиції.

У виставі задіяні 22 дитини з БІГ-регіону, котрі пережили й бачили на власні очі жахіття окупації. Юні театрали своєю грою готові ще раз довести, що разом ми незламні.

У виставі задіяні 22 дитини з Київщини

В умовах сьогодення такі проєкти набувають великого сенсу, адже театр – це  чудове місце, де можна провести час родиною та пройнятися святковим настроєм. Із січня цей театр проводитиме новий набір акторів.

Благодійна вистава «Різдвяна історія» у Бучанському будинку культури за адресою вул. Яблунська, 15 відбудеться 23 грудня о 17:30.

Вистава в бучанському БК на Яблунській відбудеться 23 грудня

Актори натхненно готуються, щоби вразити глядачів

Театр – чудове місце, де можна провести час родиною

Раніше Інформатор БІГ розповідав, які сімейні розваги можна обрати на зимові вихідні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Лілія Нємченко, Оксана Лук’яненко

Нагору