Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У столиці затримали організаторів “п’яних вечірок”

До 7 років в’язниці можуть отримати організатори “п’яних вечірок” у столиці, які знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу.

Про це Інформатор БІГ повідомляє з посиланням на керівника ГУ Нацполіції Київщини Андрія Нєбитова.

Слідчі поліції Київщини разом із оперативниками кримінальної поліції Національної поліції України та прокурорами столичної області 1 лютого провели обшуки за місцем проживання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області.

Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які й поширювали порно в Telegram-каналі та Instagram. Компанія молодиків доводила дівчат до стану безпорадності, змушувала виконувати непристойні дії сексуального характеру.

Двох організаторів безчинства затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Обом оголошено про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. За скоєне зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Слідчі й прокурори Київської області звернуться до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Подальшу ж долю зловмисників вирішить суд.

Обшук у фігурантів справи

Порушників затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання

Зловмисникам оголошено підозру щодо виготовлення, збуту та розповсюдження порнографічних предметів

За скоєне зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі

Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг є двоє товаришів

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що СБУ затримала у Києві «продавців» українських паспортів громадянам рф та про безоплатну правову допомогу родинам зниклих осіб.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Лілія Нємченко

                                                                                 Фото: Telergam Андрія Нєбитова, поліція Київщини

Нагору