Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Прийди та розкажи: у Гостомельській громаді столична поліція розслідує злочини окупантів

Мешканцям Гостомельської громади, які стали свідками чи потерпілими від злочинних дій військовослужбовців зс рф пропонують відвідати пункт прийому громадян. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Слідчим управлінням столичної поліції розслідуються злочини, вчинені військовослужбовцями збройних сил та іншими військовими формуваннями рф на території Гостомельської ОТГ.

Прийматимуть громадян з 16 лютого 2023 року по вулиці Свято-Покровська, 220, в смт Гостомель, Бучанського району, Київської області.

Якщо ви стали свідками чи потерпілими від злочинних дій військовослужбовців зс рф у період вторгнення та окупації населених пунктів Гостомельськоі СТГ (с. Мощун, с. Горенка, с. Озера , смт Гостомель) і з вами з якихось причин ще не були проведені слідчі дії, а також для долучення можливих доказів (фото/відеодоказів, документів і т.п.) просимо вас у будні дні з 10:00 по 15:00 з’явитись до Гостомельскої СВА.

Для більш ефективної співпраці просять заздалегідь повідомляти про намір прибути для проведення слідчих дій за номерами телефонів :
+380 (67) 169-18-86 Лисюк Максим (старший слідчої групи), +380 (68) 215-69-12 Андрій Колода (слідчий).

Це тільки один з безлічі злочинів окупаційних військ рф на нашій землі

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Гостомелі зняли документальний фільм “Як вижити, коли тебе вбивають”, а поліція шукає очевидців розстрілу авто волонтерів в Ірпені, в результаті якого загинув чоловік, тоді військові рф розстріляли Renault Kangoo на перехресті вулиці Садової та Степанівської.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору