Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Надзвичайниця, яка допомагала в Бородянці під час евакуації, взяла участь у міжнародному форумі “Business Woman 2023”

Днями в Києві відбувся VI Міжнародний форум “Business Woman 2023”. Це щорічний захід, який проводиться для обговорення актуальних питань та викликів, що постають перед сучасними жінками-підриємицями, лідерками громадської думки, представницями влади та бізнесу в різних сферах.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Міжнародний форум Business Woman 2023.

Цьогоріч учасницями форуму були близько 500 жінок з 31-єї країни світу. Захід проходив в режимі офлайн і онлайн.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини у своєму втальному слові зазначив, що на захисті України сьогодні стоять 60 тисяч жінок, з них 5 тисяч беруть безпосередню участь в бойових діях. Це найвищий показник серед країн НАТО. Тож не дивно, що серед учасників форуму була і представниця Державної служби України з надзвичайних ситуацій – Катерина Гайдамачук.

Катерина старший психолог Головного управління ДСНС України у Київській області. Саме ця тендітна офіцерка допомагала проводити роботу по евакуації мирного населення з окупованих територій, надавала психологічну підтримку рідним та близьким під час підняття тіл з-під завалів зруйнованих будинків у Бородянці.

“Вже шостий рік поспіль ми збираємо на одному майданчику успішних жінок з різних сфер діяльності, які консолідують зусилля і ведуть нашу державу до перемоги. Адже саме жінки народжують захисників та захисниць”, – зауважила організаторка форуму “Business Woman 2023” Ганна Крисюк.

Під час Форуму відбулася дискусія серед учасників щодо викликів, які постають перед сучасними жінками, а також відбулося нагородження учасниць заходу за життєву позицію та особистий внесок у спільну справу.

Учасниці форуму

Спілкування та дискусії під час зустрічі

 

Надзвичайниця Катерина Гайдамачук на міжнародному форумі Business Woman 2023

Раніше Інформатор БІГ писав про Тетяну Скибу з Гостомеля – вихователька дитсадочка врятувала життя понад 100 людей під час окупації, а нині відновлює свій понівечений багатоквартирний будинок.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Міжнародний форум Business Woman 2023

Нагору